SHOWSTARS - ALTID FYLDT MED OVERRASKELSER

Oplev Hele Showstars

ERNA IVERSEN/P. LARSEN

Erna Iversen trodsede regn og slud og steg op på scenetaget iført “lak & læder”. Den landskendte Erna Iversen tog publikum med storm i pausen.
Ankommende med paraply trodsede hun vejr og vind og gennemførte en særdeles indholdsrig monolog skrevet specielt til lejligheden. ShowStarS siger tak til Peter Larsen.

C.V.

Peter Larsen er født den 2. janaur 1956.

Opvoksede i Næstved.

Bor på Christianshavn.

Har optrådt i diverse medier siden slutningen af 1970`erne.

Største udfordrig: Teaterstykket om Termilsagen “Mens vi venter på retfærdigheden”.

Underholder i dag – bl.a i sammenhæng med ShowStarS` tryllekunstner Joachim Solberg.

Peter Larsen er for længst et etableret navn inden for den danske underholdningsverden, idet han allerede i 1980erne blev landsdækkende kendt for sine crazy indslag som Tjener Frandsen med den koslikkede frisure i Hans Otto Bisgaards lørdagsunderholdning på DR TV. Den figur gik rent ind hos publikum lige som så mange andre festlige Larsenske figurer: ridelærerinden fru Erna Iversen, kultursociologen Jørn Andersen osv.

Tjener Frandsen indbragte Peter Larsen prisen som årets TV-favorit i Se & Hør og Billed Bladet.

Da Peter Larsen via lørdagsudsendelserne sprang ind i folks stuer, var han allerede en trænet skuespiller. Han havde i mange år spillet gadeteater med f.eks. Festivals of Fools, det navnkundige Solvognen, Dansk Dilettantsyndikat og – ikke mindst – de såkaldte `discountdramaer` sarnuaen med skuespilleren Anne Marie Helger, som han havde – og fortsat har – et blomstrende samarbejde med.
Han har medvirket i spillefilm og spillet med et par sæsoner på Riddersalen i Jytte Abildstrøm-stykket `Jorden rundt på gulvet”, og flere gange har han trukket fulde huse på Damhuskroen med sine oneman-shows.
Peter Larsen har de sidste to år haft et samarbejde med Ditte Gråbøl, Lars Fjeldmose og ShowStarS` egen tryllekunstner Joachim Solberg, hvor han agerer “afløser-holdan-montør” i figuren “Nelly Nissen”.

Peter Larsen kan bookes gennem:
Email: [email protected]