SHOWSTARS - ALTID FYLDT MED OVERRASKELSER

Oplev Hele Showstars

FODBOLDTOSSEN FALCH

Han er kendt som den rå musiker , der med guitaren i sin hånd kan forføre sit publikum. Eller som skuespilleren, der i mange måneder var fast inventar på søndagens sendeflade i Rejseholdet . – – Men Michael Falch er også en fodboldtosse.
Derfor var han under fredagens kamp mellem ShowStarS og Holstebro Boldklub ikke bare på scenen, men også på banen med nitallet på ryggen.

– En bold kan forhekse. Der er et eller andet magisk ved det. Det er næsten en større opfindelse end hjulet, siger Michael Falch. Han var med til at starte ShowStarS op, og holdet spillede sin første kamp i Michael Falchs hjemby Kallehave .

– Det er et projekt, vi fandt på for at blande genrerne . Det er måske sådan, at fodboldspillere drømmer om at stå på scenen og musikere drømmer om at stå på banen. Derfor forsøger vi at lave en speciel blanding af det hele. Mange er måske ikke så interesserede i fodbold, men så er der måske nogen, der kommer for at høre Amin Jensen underholde eller måske for at høre os spille lidt musik , siger Michael Falch og kigger smilende på kollegaen og vennen Poul Krebs .
Nogle gange har passionen for fodbold sneget sig med, når Michael Falch har komponeret sine sange. Sangen “Kære Vorherre” er dedikeret til Brian Laudrup .

– Han er fantastisk på en fodboldbane. Han kan stadig udføre ting, som man ikke ser andre steder . Du tror, det er løgn. Han er på et andet plan, som man slet ikke forstår. Når vi spiller sammen, er det svært ikke bare at stoppe op og nyde det, siger Michael Falch.
“Kære Vorherre” handler om en dreng, der drømmer om at blive den nye Brian Laudrup . Da Michael Falch var en dreng og endnu ikke havde lært sin første akkord , havde han også en drøm.

– I mine drengeår drømte jeg om at blive den nye Ulrik le Fevre . Men sådan skulle det ikke gå. Jeg må nøjes med at ende som veteranspiller i Kallehave IF .
(af Martin Rahbech, Holstebro Dagblad )