SHOWSTARS - ALTID FYLDT MED OVERRASKELSER

Oplev Hele Showstars

HOLSTEBRO BANKET PÅ PLADS

7-2 til Showstars

ShowStarS` speaker Søren Rebbe og Amin Jensen.

TV-kokken Henrik Boserup kender hvert et hjørne af Holstebro Idrætspark . Måske spiller han ikke helt så godt fodbold som kammeraterne på ShowStarS, men han er i god form. Det beviste han, da kampspeaker Søren Rebbe med klar røst roste ham for en præstation på banen.

Boserup tog simpelthen en belønningsrunde rundt om selv spillepladsen, hvortil publikum stod tæt. Der var adskillige tilskuere, der fik håndklap af den populære tv-kok.
Ikke et øjeblik sagtnede Boserup farten på sin knap 400 m. lange tur rundt om banen. En imponerende præstation af Boserup.
På de 80 minutter som showkampen varede, blev der vist utallige andre præstationer. Enhver med kendskab til blot en anelse fodbold ved, at det brødrene Laudrup præsterer på boldbanen er klasse. Undertegnede er lige ved at tro, at Brian overstrålede Michael i Holstebro .
Brian Laudrups boldnedtagning i første halvleg var af verdensklasse. Man skulle tro, der var lim på støvlen. Og sådan var der mange episoder undervejs.

ShowStarS`speaker Søren Rebbe og Amin Jensen.

HBs hjemkaldte målmand fra Århus, Peer Lauridsen, blev gang på gang sat på prøver, men selv om Laura overhovedet ikke spiller fodbold mere, har han ikke glem det. Han havde mange fine redninger, hvilket også viser, at ShowStarS-holdet kunne have vundet betydeligt større, hvis det var det, spillerne var kommet for.
Laura udtalte før kampen, at han var nervøs for at blive til grin. Det blev han ikke, selv om ShowStarS-spillerne morede sig.
Der var kun spillet fire minutter, før bolden lå inde bag Laura. Brødrene Laudrup tryllede bolden til Tryllerik, Erik Rasmussen , der omsatte.
John Faxe Jensen , solid på midtbanen, omsatte til 2-0, mens Brian Laudrup og skuespiller Mads Mikkelsen sluttede de første 40 minutters opvisning til 4-0. Ind imellem havde de lokale spillere sat OBs Lars Høgh på prøver, der blev bestået med glans. Søren Agger reducerede til 4-1, men straks øgede Erik Rasmusssen til 5-1, Jan Nonboe scorede til 5-2, inden Mads Mikkelsen på Brian Laudrups fortrinlige forarbejdet kunne score til 6-2, og golfspilleren Steen Tinning sluttede målfesten.
Det var cremen af fodbold, der blev vist på de 80 minutter. Men mærkeligt nok var det ikke de spillere med de bedste ben, en tusindtallig autografjægerskare jagtede, da dommer Kim Milton fløjtede kampen af. Det var Mads Mikkelsen og Amin Jensen , der var mest omsværmet.
(af Børge Jakobsen, Holstebro Dagblad .)

Brian Laudrup havde “lim på støvlerne”.