SHOWSTARS - ALTID FYLDT MED OVERRASKELSER

Oplev Hele Showstars

KOLDING – SPEAKER`S CORNER

Mødet med Kolding en solbeskinnet maj-fredag står knivskarpt i erindringen som noget nær den perfekte start på ShowStarS-sæson ´03.
Ikke bare Kolding All Stars – men alle stars på og omkring banen, gjorde det hele til en folkefestlig oplevelse af de helt store.

Vi ankom til stadion med solen i ryggen og til tonerne af den danske popkonge og nybagte ShowStarS-spiller Thomas Helmig.

Truppen var klar til kamp: Ivan Nielsen havde f.eks. hvilet sig siden sidste ShowStarS-kamp (aug. 2002) for at undgå skader og være helt klar; John Faxe Jensen proklarmerede højlydt, at han nu var topscorer på Brøndbys Old Boys hold; Steen Tinning havde længe glædet sig til igen at prøve nogle større kugler, mens Torben Piechnik gerne lige ville nå endnu en ShowStarS-sejr inden sin 40 års fødselsdag (tillykke med den, Torben – det er stort set kun i ansigtet og på kroppen, at man kan se det).

Af Showstars` speaker Søren Rebbe
Selve kampen mod Kolding All Stars blev en fejende flot fodbold-forestilling med lækkerier og fin fight til ære for de over 6000 ualmindeligt veloplagte tilskuere.

Den gamle dynamit-dreng, John Sivebæk var iøjenfaldende hos Kolding All Stars – ligesom det var en fornøjelse at gense Knud Nørregaard, der i 1974 i en af sine tre landskampe var med til at tabe 0-2 til Benin (men det var også på udebane).

På ShowStarS-holdet lyste Brdr. Laudrup som altid op. Ikke mindst lillebror Brian var fabelagtig i sin boldbehandling – og med 2 drømmemål var han banens bedste.

Thomas Helmig stod derude og bankede på for at komme ind – og da han endelig fik chancen i anden halveg, var han ikke sen til at kvittere: Et herligt højrebenshug sendte kuglen i netmaskerne med nærmest endeløs jubel til følge – og publikum jublede skam også…….

John Faxe nåede at bevise, at det ikke er tilfældigt, at han nu er topscorer på BIF´s gammel drenge hold (det måtte jo komme på et eller andet tidspunkt) .
Samme Faxe nåede også at vise liniedommer-evner: Lad os bare sige at der var vinket og fløjtet – og ikke et øje tørt – da Faxe blev skiftet ind i stedet for den ene liniedommer og med flaget i hånden og shortsne trukket op under armhulerne tog den op og ned ad linien.

Ja, minderne står i kø og ShowStarS-Speakeren kan fra sit Corner konstatere, at Kolding holder 100%.

Tak for en dejlig aften. Vi kommer gerne og banker jer en anden gang!