SHOWSTARS - ALTID FYLDT MED OVERRASKELSER

Oplev Hele Showstars

PETER LARSEN PÅ BLOKVOGN

Peter Larsen og Erna Iversen for fuld udblæsning
En af Danmarks kendte sportskvinder, amatørryttersken ERNA IVERSEN , havde givet tilsagn om at lade sig indrullere i ShowStarS for én enkelt aften. Det siges, at hun nu har fået øje på nye udfordringer i dansk idræt efter sine mange år med egen pony og dertil hørende rideskole.

– Der er absolut ingen grund til at forspilde sit gode talent, derfor har jeg meddelt ShowStarS, at mine evner, person og krop står til deres fri disposition, udtaler den kendte ponyrytter Erna Iversen. Hun har personligt ikke stor indsigt i fodbold, men mener ikke, at det vil være nogen hindring for at kunne udføre et betydligt arbejde på holdet. For kan man håndtere en gråskimlet islandsk vallak, kan man også styre en lille læderkugle.

– Der kommer et tidspunkt i enhver kvindes liv, hvor hun får trang til at stå af hesten og lægge ridningen bag sig, dette tidspunkt har indfundet sig for mit vedkommende. Derfor søger jeg nye græsgange og efter sommerens VM kampe, har jeg en klar fornemmelse for, at jeg endelig har fundet min mission i den danske sportsverden, fortæller Erna Iversen og lægger ikke skjul på, at hun har ambitioner som sigter højere og længere.

Erna Iversen var med i Holstebro, hvor hun indtog blokvognens tag i pausen