SHOWSTARS - ALTID FYLDT MED OVERRASKELSER

Oplev Hele Showstars

REBBE & BÆNKEN

Bjarnes Pølser Aps havde forstået lidt af budskabet. Søren Rebbe tog fat og gav Bjarnes Pølser lidt reklame for de penge Bjarnes Pølser gav til det gode formål. Vi siger tak til Bjarnes Pølser.
Jo den gode Søren Rebbe ved godt, hvad en god eksponering betyder.

Lige ved siden af Søren Rebbe sad ShowStarS kunstmaler Jeppe Eisner og han stod for sin egen lille eksponering.

Michael Falch strække sine knap så unge ben og Søren Rebbe har som altid lige en lille bemærkning til dette.

Erik “Tryllerik” Rasmussen kan efterhånden også det med at tale i en mikrofon efter flere år træning på TV kanalerne. Her er han åbenbart lige i gang med en morsomhed, som lige er opfanget af Tommy Christensen og Steen Tinning .

På “bænken” som fast mand har vi vores tryllekunstner og direktør Joachim Solberg . Han vil nok ikke gøre sig særlig godt på banen, men har til gengæld det sorte bælte i “ta-selv-bord”. Ved siden af sidder landsholdets læge Mogens Kreutzfeldt . Ham blev der heldigvis ikke brug for.
Man skal ikke lade sig snyde af, at Søren Rebbe har et spillernummer på ryggen. Han har endnu ikke spille med på holdet (selv om han meget gerne vil). Søren Rebbe har skam lysten, men er i øjeblikket ved at få lagt sidste hånd på værket af kirurgerne på et hospital i Københavnsområdet. I dette tilfælde drejer det sig om højrebenet.