SHOWSTARS - ALTID FYLDT MED OVERRASKELSER

Oplev Hele Showstars

SPEAKER`S CORNER

“ShowStarS mod KroghStarS” af Søren Rebbe.
Årets sidste ShowStarS arrangement løb af stablen i Ballerup Idrætspark fredag d. 15. august. Til fordel for Dansk Handicap Idrætsforbund og til tonerne af Back to Back og Popstar-silden Julie, løb spillerne på banen til det der skulle blive en underholdende, intens og frem for alt (lige lovlig) spændende kamp.

Det hvidklædte ShowStarS-team med brdr. Laudrup i spidsen stillede op mod et udvalgt Lyngby/Brøndby-hold, der noget misvisende kaldte sig Oldstars. De spillede i al fald som i ungdommens vår. Ikke mindst keeper Mogens Krogh var på dupperne fra første Milton-fløjt. Kroghen diskede op med den ene klasseredning efter den anden; og DR-fodboldkommentator og Næstved-træner, ShowStarS-Troldmand Erik Rasmussen, var ikke i tvivl om, at Mogens Krogh stod sit livs kamp den 15. august 2003. Bedre sent end aldrig, Mogens!!!
Også Turbo-Bent Christensen, Ole Bjur, Kim Vilfort og Bjarne ”Mr. Brøndby” Jensen gjorde en fornem indsats for de friske Oldstars, der i lange perioder af kampen virkelig havde ShowStarS sejrsvante spillere (undskyld mig:) på Kroghen.

I sidste ende var det dog ShowstarS der trak det længste strå. En 4-2 sejr kom i hus via en fin holdindsats og flotte mål af bl.a. den tidl. Brøndby-stjerne Henrik Jensen.

Tilbage blandt de mange gyldne indtryk fra Ballerup står Michael Falchs forsøg på at drible forbi Kim Vilfort dog stærkest. Falchens fikse 1-2 fod-finter bed helt oplagt ikke på den snu Vilfort, der blot blev stående og betragtede hvorledes Falch driblede og driblede og driblede og driblede…….. – forbi EM-helten kom den fodboldglade sanger aldrig!