SHOWSTARS - ALTID FYLDT MED OVERRASKELSER

Oplev Hele Showstars

VEJLBY – SAFRI DUO OG SHOWSTARS TIL ÅRHUS

For første gang kunne ShowStarS opleves i Århus, da vi gæstede Vejlby Stadion fredag den 13. august 2004. Det blev et sandt BRAG af et arrangement, da SAFRI DUO gik på scenen og fyrede den af. Det blev den bedst tænkelige opvarmning, vi kunne få til kampen.

Safri Duo inden deres rytmeshow.

Sædvanen tro stillede vi med et godt udtræk af spillere fra vores bruttohold. Med bl.a. Michael og Brian Laudrup, Lars Høgh, John Faxe Jensen, Flemming Povlsen, Erik Rasmussen, Torben Piechnik, Ivan Nielsen, Peter Schmeichel og Tommy Christensen blev der garanteret et gensyn med fortidens store boldkunstnere. Oven i købet suppleret med kendte navne fra film- og musikbranchen i kraft af Mads Mikkelsen, Poul Krebs, Uffe Savery, Morten Friis, Michael Falch, Steen Tinning, Amin Jensen og mesterkokken Henrik Boserup.

Kampen blev dømt af ShowStarS` egen dommer Kim Milton.

De lokale talenter & ShowStarS

Kampen blev spillet til fordel for ungdomsarbejdet i Hjortshøj-Egå Idrætsforening og blev arrangeret af Henrik Kristensen, som i øvrigt også selv var at finde på banen. Til lejligheden havde HEI sat et hold af oldboys-spillere forstærket med bl.a. de tidligere AGF`ere Marc Rieper, Lars Windfeld, og ikke mindst af Le Mans-vinderen Tom Kristensen.

ShowStarS kom lige forbihotel Royal i Århus og alle fik hurtigt et indtryk af, hvad det var, vi kom med.