SHOWSTARS - ALTID FYLDT MED OVERRASKELSER

Oplev Hele Showstars

VEJLBY – AFTERPARTY

Om aftenen havde HEI arrangeret et afterparty i Turbinehallen i Århus. Et meget flot lokale, hvor alt bare var i orden. Selv taxakørsel var der sørget for, når vi skulle tilbage til vores hotel.
Et kæmpe arbejde har ligget i de mange frivillige hænder, der har støttet op omkring arrangementet, som var perfekt ned til mindste detalje. Det skyldes ikke mindst et kæmpe forarbejde fra HEI, og at man i fælles flok formåede at løfte opgaven. MEGET flot arrangeret.

Som altid var det Joachim Solberg, som sørgede for at binde aftenen sammen, og det var ikke noget problem. Han havde jo Safri Duo, Poul Krebs & Michael Falch, Amin Jensen og ikke mindst Lune Carlsen til at hjælpe sig.

Først gik Safri Duo på. Blandt andet med et nummer hvor de kun klappede 123-12-1-12 igen 123-12-1-12 igen og igen. De gjorde det i samarbejde med publikum, som blev sat på en hård prøve. Derefter viste Uffe og Morten, hvordan man også kan gøre. Vi fik en variant, hvor de startede med at klappe ens, men derefter forskød de afstanden mere og mere, for hver gang de havde nået “en omgang”. De sluttede af med at følges ad igen. Det var fantastisk imponerende, og salen sad lammet, for vi havde jo selv lige konstateret, at det er pokkers svært det der klapperi.
Så blev Safri Duo udvidet med Peter Schmeichel, som i smug havde øvet sig sammen med Safri Duo.
Efter deres optræden på grønsværen og til vores afterparty skulle Safri Duo direkte videre til Randers for at spille en midnatskoncert…. De har nok været lidt trætte dagen efter.

Efter klappen og trommen med Safri Duo gik Michael Falch og Poul Krebs på scenen med sange, som vi alle sang med på. ShowStarS kender dem efterhånden rigtig godt, og vi er glade folk og synger hellere end gerne med på de gode og iørefaldende sange. Hen mod afslutningen af sættet kaldte Poul Krebs på Peter Schmeichel og Lars Høgh, som spillede trommer og bas på de sidste numre.

Inden næste underholdende indslag gav Joachim Solberg et meget hurtigt nummer sammen med Anetta Elmo…. Og det gjorde du flot Anetta…!

Lune Carlsen laver Kim Larsen, så man næsten tror, det er løgn. Da Amin Jensens orkester gav sig til at spille op til Lune Carlsens egen guitar, så rykkede hele salen. Pludselig var der kædedans gennem hele Turbinehallen. Endvidere fik Lune Carlsen Klaus Berggreen, Henrik Boserup og John “Faxe” Jensen med som korsangere… Måske ikke den bedste hjælp rent musikalsk, men energimæssigt findes det ikke bedre. Lune Carlsen væltede hele lokalet.

Som afslutning kom Amin Jensen med band og underholdt med sang og musik i 45 minutter. Derefter trak vi alle vejret, fik skyllet hvor der skulle skylles og gik så til kaffen. Herefter var scenen åben. Og Amin Jensen med band gik i gang med endnu en omgang underholdning, hvor vi alle kunne se, at Amin kan andet end at synge opera. Han er både til rock`n`roll, gamle danske sange og meget mere.

Det blev til en aften, hvor underholdningen næsten ingen ende ville tage, og alle gik hjem mættet med indtryk efter en lang dag.

Lune Carlsen var hevet ind som “ekstern underholdning”.

Herefter gik fotoapparatet desværre død for batterier…….