SHOWSTARS - ALTID FYLDT MED OVERRASKELSER

Oplev Hele Showstars

VEJLBY – BÆNKEN

Der var mange på bænken, som levede sig fuldkommen ind i kampen. Tvillingerne (Uffe Savery & Morten Friis fra Safri Duo), både på og udenfor banen, var ikke helt trygge ved situationen, og Morten viste sig også fra sin “høflige” side ved at afvise at tage et straffespark.

Både Michael Falch og Poul Krebs er som altid med til at skabe chancer i begge ender af banen. De nyder at sidde på bænken, for her lader de nemlig op. Når det så endelig er deres tur, bruges kræfterne op i løbet af 10-15 minutter, og så er det tid til pause.

Mads Mikkelsen og Peter Nielsen fik også tid til at sidde lidt på bænken, og som det fremgår af billederne (8 og 9), så kan det have sin fordel at sidde der. Lars Høgh er faktisk helt oppe at stå for at “nyde udsigten”.

Tommy Christensen, Claus Bodenhoff og Henrik Boserup får sig en fodboldsnak på bænken omkring hvilke pladser, de skulle indskiftes til.

Steen Tinning sad flot omklædt, men kunne desværre ikke være med, da han var kommet til skade med sin arm. Det var vist noget med at blære sig over for nogle yngre mennesker. Men Steen viste vejen og sad omklædt under hele kampen for at bakke op om vennerne.

John “Faxe” Jensen og Peter Nielsen sad stille og roligt på bænken, indtil Peter fik drejet samtalen ind på, hvorfor Faxe ikke var med på golfbanen. Og Faxe måtte så på sin egen måde vise, hvad han mente om Peters drillende bemærkninger.