SHOWSTARS - ALTID FYLDT MED OVERRASKELSER

Oplev Hele Showstars

VEJLBY – EN FRISK FORMIDDAGS-GOLFTUR

Fra tidlig morgen kørte sjællænderne fra ShowStarS til Århus, hvor de havde sat jyderne stævne i Århus Golfklub.

Joachim Solberg, Claus Bodenhoff, Peter Nielsen og Henrik “Store” Larsen varmer op på færgen.

Steen Tinning var foregangsmanden for denne del af arrangementet. Desværre for Steen var han kommet slemt til skade med sin højre arm to dage før arrangementet, så vi antog, at han ikke kunne deltage. Dette var dagens første fejl. Steen deltog skam, men han slog kun med en hånd: den venstre. Nu havde vi andre da en chance, mente vi. Hvad Steen ikke fortalte os var, at han har handicap 0 med begge arme….

Peter Schmeichel var dagen før kommet fra England for at være med til kampen. Til dem som ikke ved det, så kan vi berette, at Peter slår langt…….. meget langt, når han slår. Peter har et handicap på 13, så han er god.

Peter Schmeichel med et at sine drømmeslag.

Til sammenligning kan vi tage Claus Bodenhoff og Joachim Solberg, som ligger på henholdsvis 25 og 36 i handicap. Sidstnævnte formåede at slå tre nye bolde i søen fra samme position. Der var ikke ret meget hokus pokus over den øvelse. Joachim fik dog gode råd af både Peter Schmeichel og Flemming Povlsen. De var også tiltrængt.

Claus Bodenhoff & Flemming Povlsen venter.

Peter Nielsen har også et meget lavt handicap (ikke oplyst her), og han får endvidere lidt undervisning af Steen Tinning engang imellem, selv om Steen benægtede det hver gang, Peter bare lavede den mindste fejl.

Eleven og mesteren

Flemming Povlsen var på hjemmebane. Han var en god støtte, fordi han åbenbart er udstyret med et falkeblik. Hver gang vi andre opgav at finde en bold, så satte Flemming “falkeblikket” på og fandt boldene, selv om de faktisk var helt umulige at se. Det var en fordel at have Flemming med på holdet, fordi han kunne fortælle os andre, hvad man skulle passe på, og hvor det bedst kunne betale sig at slå bolden hen.

Henrik Larsen var på banen med det ene gode slag efter det andet. Henrik er opvokset tæt på en golfbane, men benyttede sig aldrig af det som barn. Han ville hellere være derhjemme og spille fodbold.

Klaus Berggreen er (efter eget udsagn) altid i super form. Trods hans høje latter og meget sjove bemærkninger, så skal man tage ham seriøst på en golfbane.

Der blev lavet to hold.

En meget hyggelig tur i et superflot vejr på trods af trusler om regn.