SHOWSTARS - ALTID FYLDT MED OVERRASKELSER

Oplev Hele Showstars

Historien bag Showstars

3.500 tilskuere oplevede den første kamp, og et klækkeligt overskud strøg direkte ned i klubbens pengekasse til stor glæde for klubbens videre arbejde.

Det hele begyndte en vidunderlig sommeraften i 2001. Her debuterede ShowStarS i Kalvehave, en lille landsby i det sydligste Sjælland. De gudbenådede boldspillere Brian og Michael Laudrup spillede side om side for første gang siden VM i 1998. Oven i købet i spidsen for et showhold med en stribe af andre tidligere landsholdsstjerner som Klaus Berggreen, Henrik “Store” Larsen, Lars Høgh, Søren Busk og rocksangeren og skuespilleren Michael Falch. Det var sidstnævte, som havde inviteret fodboldstjernerne ned til sin lokale klub, og nu oplevede man ham storsvedende i sit livs kamp mod dansk fodbolds største koryfæer.

Her blev kimen lagt til ShowStars og efter en eksklusiv tredje halvleg, hvor der både blev spist og drukket, besluttede de involverede spillere og showfolk, at dette skulle gentages!!

Siden første kamp har holdet fået tilgang af flere spillere fra den danske sportsverden og showbizz. Truppen består af følgende navne: Lars Høgh, Henrik “Store” Larsen, Mads Mikkelsen, Klaus Berggren, Søren Busk, Henrik Jensen, Brian Laudrup, Michael Laudrup, Tommy Christensen, Michael Falch, Amin Jensen, Henrik Boserup, Joachim Solberg,Lars Olsen, John Faxe Jensen, Torben Piechnik, Jakob Friis-Hansen, Erik Rasmussen, Flemming Povlsen, Poul Krebs, Peter Mikkelsen, Kim Milton, Søren Rebbe, Jeppe Eisner og Freddy Neumann .

Arrangør info

INFORMATION TIL ARRANGØRER

ShowStarS er i den heldige situation, at vi hvert år kan vælge blandt mange tilbud, når vi beslutter os for placeringen af årets kampe.

Er du og din klub interesseret i at komme i betragtning i forbindelse med næste sæsons kampe, er du velkommen til at kontakte os for yderligere information.

Kontakt: [email protected]

ShowStarS har det specielle koncept, at ca. seks uger før Showstars kommer til byen, afholdes pressemøde med tre-fire af vores kendteste aktiver, og der vil blive afholdt en ekstra event efter pressemødet med vores egen ShowStarS maleri- udstilling præsenteret af ShowStarS` holdmaler Jeppe Eisner. Jeppe Eisner har gjort det unikke, at han har malet et helt fodboldhold i “naturstørrelse” samt et potræt af samtlige ShowStarS medlemmer.

Klubben har derved en unik mulighed ved denne event (maleri udstillingen) at invitere alle byens spidser og de sponsorer, der bakker op omkring fodboldkampen.

Der vil være mulighed for at købe/få ShowStarS plakater (holdmaleriet).

Klubbens sponsorer og byens politikere vil her få en lille forpremiere på, hvad der sker, når ShowStarS kommer til byen. Der kan være smagsprøver fra vores chefkok Henrik Boserup, magiske tryllerier af ShowStarS-direktøren, tryllekunstneren Joachim Solberg, og der kan være vinsmagning fra Michael Laudrups vinfirma Laudrup Vinimport.

Musikalske indslag kan også komme på tale. ShowStarS pressemøde og maleriudstilling vil være skæddersyet, alt efter hvilke kunstnere vi har til rådighed den pågældende dato. ShowStarS stiller dog altid op med kvalitet.

Klubben søger for at:

– sende invitationer til sponsorer, forretningsfolk og politikere m.m
– finde passende lokaler
– finde en hjælper til at modtage malerier samt ophængning
– ordne div. indkøb og står for betaling af ingredienser til Boserups Tapas.

Kontaktpersoner

DIREKTØREN & DEN SPONSORANSVARLIGE

Den ansvarlige som direktør og med ansvar for sponsorater er tryllekunstneren Joachim Solberg .

Mobil: +45 20 12 43 85

E-mail: [email protected]

SALGS- OG MARKETINGS DIREKTØR

Den ansvarlige i salg og marketing er Tommy Christensen

Mobil: +45 20 32 90 10

E-mail: [email protected]