SHOWSTARS - ALTID FYLDT MED OVERRASKELSER

Oplev Hele Showstars

CLAUS BODENHOFF

Vores sportschef Claus Bodenhoff har kontakten til de klubber, ShowStarS besøger.

C.V.

2005 – EIK Bank Relation Manager/Investeringsrådgiver/ Marketing

2002-03 Sparinvest Fondsmæglerselskab A/S, Client Relation Manager / investeringsrådgiver

1998-2002 Sparinvest Holding A/S, Marketingkoordinator/ investeringsrådgiver

1988-98 Københavns Boldspil Union, Administrationschef

1987–88 Grønlandsbanken A/S, Marketingchef

1985–87 Varde Bank, Bankfuldmægtig, souschef i marketingafdelingen

1982–85 Grønlandsbanken A/S, Nuuk, Bankassistent

1980-82 Nuuk Kommune, skatteforvaltningen, Fuldmægtig

1977–80 Grønlandsbanken A/S, Nuuk, Bankassistent

1972–77 Handelsbanken A/S, Nuuk, Bankelev

Claus Bodenhoff arbejdede i en årrække i Grønlandsbanken i Nuuk – senest som marketingchef i 1988 og har undervejs været ansat som souschef i Varde Banks centrale marketingafdeling i Esbjerg.

I en periode fra 1988-98 arbejdede Claus Bodenhoff som administrationschef i Københavns Boldspil Union og havde her den daglige ledelse på KBUs kontor med direkte kontakt til de 68 københavnske fodboldklubber. Claus var endvidere sekretær i KBUs bestyelse og havde samtidig mange andre udvalgsopgaver at varetage interessen for. Igennem sit 10-årige virke i KBU fik Claus et stort og tæt kontaktnet til den danske fodboldverden. Et kontaktnet som han stadig har mulighed for at bevæge sig rundt i. Og samtidig fik Claus her et kendskab til det behov, der er for den rådgivning Claus i dag kan give den danske idrætsverden.

I perioden fra 1998–2003 arbejdede Claus i Investeringsforeningen Sparinvest, hvor han havde ansvar for sportskonceptet med henblik på investeringer for og i den danske idrætsverden.

Fra- og med 1. januar 2004 fik Claus muligheden for at medtage sportskonceptet og startede som selvstændig virksomheden BODENHOFFmanagement, med såvel økonomisk som personlig rådgivning i den danske idrætsverden ud fra filosofien, at det er vigtigt for en sportsudøver at tænke sig godt om med hensyn til sin opsparede kapital. I modsætning til almindelige lønmodtagere, der sparer op over en ca. 40-årig periode, har idrætsfolket langt sværere betingelser at spare op i, idet den aktive karriere varer maksimalt 10 – 15 år. At opbygge sit økonomiske fundament vil derfor være en klar forudsætning til tiden efter karrieren, hvor det kan være svært at vide, hvilken vej man vælger at gå i erhvervslivet. Og alt andet lige vil det være sådan, at en idrætsudøver aktivt gør sine bedste præstationer på idrætsbanen, når de daglige spekulationer som f.eks. økonomi etc. ikke fylder for meget i hverdagen, og hvor man trygt læner sig op ad en tillidsfuld person – enten en person man kender i forvejen, eller en person man lærer at kende igennem andres erfaringer.

 

Claus Bodenhoff er nu aktiv i www.sparinvest.eu

Som aktiv spiller Claus Bodenhoff stadig på veteranholdet i Frederiksværk, men har også i en årrække bistået ledelsen omkring Stjerneholdet med flere administrative opgaver og selv efterhånden spillet mere 100 kampe for dette hold.

Fra sit tidligere fodboldliv har Claus et Grønlandsmesterskab som bedste resultat samt flere 2. og 3. pladser.

I fritiden er det i sommerperioden golf og om vinteren skisport, som har Claus Bodenhoffs største interesse.