SHOWSTARS - ALTID FYLDT MED OVERRASKELSER

Oplev Hele Showstars

IB RENE LAUERSEN

Det er ikke de sportslige udfordringer, der har været flest af i Ib René Lauersens karriere. Og selvom han ganske vist har en enkelt pokal liggende for bedste fremmøde til træning i 1979, så er hans hjemmebane først og fremmest domineret af jura. Ib René Lauersen er nemlig advokat for ShowStarS.

C.V.

Fodbolden har en særlig plads i Ibs hjerte. I drengeårene var han aktiv spiller og husker særligt tilbage på nederlaget på 19-0 til Tøjbjerg IF. Dengang brast hans drømme om en professionel karriere.
I begyndelsen af 90’erne spillede han lidt serie 6 fodbold i Holstebro boldklub. Siden engagerede han sig i det organisatoriske arbejde samme sted og har bl.a. arbejdet med kontraktforhold for spillere i Danmark og udlandet.

Når Ib René Lauersen motionerer i dag, foregår det mest på cyklen eller i fuld løb. Han har stadig et håb om at deltage i New York Marathon.

Ib René Lauersen har makkerskab i Advokatfirmaet Uldall & Laursen i Holstebro, hvor man beskæftiger sig med rådgivning af erhvervsvirksomheder, private og offentlige institutioner.