SHOWSTARS - ALTID FYLDT MED OVERRASKELSER

Oplev Hele Showstars

JOACHIM SOLBERG

Joachim Solberg har været ShowStarS direktør i mere end 6 år.
Som ansvarlig for sponsoraftaler og som ShowStarS tryllekunstner er Joachim fast mand omkring ShowStarS sponsortelt. Her vil man opdage, at det ikke er fødderne, der er det afgørende.

Hvis man holder godt øje med ham i pauserne, kan han finde på at vise et enkelt “mirakel” med sit kortspil.

C.V.

Stilling: tryllekunstner og entertainer
Joachim Solberg har som tidligere udøvende musiker haft en fast plads i ShowStarS orkester som trommeslager, som han dog nu må dele med Peter Schmeichel.

Orkestret består foruden Joachim af Michael Falch og Poul Krebs – begge på guitar og sang, mens Lars Høgh spiller bas, Peter Schmeichel og Amin Jensen på mundharpe. Ind i mellem er John Faxe Jensen med på “briller”.

Når man kaster et blik på Joachim Solberg, vil man nok ikke umiddelbart vurdere, at han er en habil udspringer, tilknyttet svømmeklubben Triton i Ballerup East Kilbride badet. Men det var han – engang.

Joachim Solberg kom som barn een gang til fodbold i Ballerup IF, og så var det eventyr slut…. Det var på opfordring fra hans far, Kaj Just Solberg, som gennem flere år stod på mål på førsteholdet i Handelsstandens Boldklub et stykke tid omkring 1950`erne.
Endvidere er det som regel Joachim, der er aftenens toastmaster ved afholdelse af et eventuelt “afterparty” i forbindelse med et ShowStarS-arrangement.

Joachim Solberg arbejder i dag som tryllekunstner mest alene, med vægt på humor og faglig dygtighed, og blandt andet også i samarbejde med Peter Larsen (Fru Erna Iversen og Tjener Frandsen). Joachim Solberg er medlem af Magisk Cirkel.

Joachim Solberg var medinitiativtager til ShowStarS.