SHOWSTARS - ALTID FYLDT MED OVERRASKELSER

Oplev Hele Showstars

LARS HØGH

De fleste vil ikke ane, hvem der gemmer sig bag navnet: Poul Pedersen… Men når man siger Lars Høgh, så er navnet nærmest indbegrebet af dansk og især fynsk fodbold.

Med 817 spillede kampe for OB har Lars Høgh den ultimative danmarksrekord for flest spillede kampe for samme klub.

På ShowStarS er Høgh`en naturligvis at finde som den ultimative målmand. Med sit kølige og næsten perfekte overblik skal modstanderne være mere end heldige for at hente en enkelt scoring.

Lars Høgh har sammen med Brian Laudrup lavet en Elite-Fodbold Camp , som blev afviklet i løbet af sommeren 2004.

Lars Høgh spiller med nummer 1 på trøjen.

C.V.

Lars Høgh, født 14. januar 1959.
Lars Høgh har været vidt omkring i sine jobfunktioner. Han har arbejdet som tømrer, været indehaver af eget helseinstitut, været luftfragtsspeditør, professionel målmand, investeringsrådgiver, sportsdirektør, forfatter og træner for The European Goalkeeper Academy. Siden 2003 har han haft Lars Høgh Coaching Aps.

Siden 2003 har Lars Høgh været coach for landsholsmålmand Thomas Sørensen, der til daglig spiller i den engelske klub Sunderland.
Debuterede i 1977 og spillede sin sidste professionelle kamp i foråret 2000.

Han har spillet otte A-landskampe, siddet på bænken ved 100 kampe og deltog bl.a. ved VM i Mexico 1986 og EM i England 1996. Lars har vundet Intercontinental-Cup King Fahd Cup 1995, tre danske mesterskaber samt fire pokalmesterskaber, hvoraf det sidste var som sportsdirektør for OB.

Lars Høgh er blevet årets målmand hele fem gange – nemlig i 1986, 1989, 1992, 1993 og 1994.

Lars har fået Kinnarpprisen i 1995, Laudrup-prisen i 2000 og har fem gange modtaget “Det gyldne bur” – valgt af målmandskollegerne i Danmark – og det er dansk rekord.

Lars Høgh spiller bas i ShowStarS` eget lille husband. I bandet spiller Michael Falch guitar, Poul Krebs guitar, Amin Jensen mundharpe og Joachim Solberg trommer.