SHOWSTARS - ALTID FYLDT MED OVERRASKELSER

Oplev Hele Showstars

MICHAEL FALCH

Michael Falch er en de musikere, ShowStarS har på holdet. Vi kender ham alle som skuespilleren, forfatteren, foredragsholderen og rockmusikeren Michael Falch, men det er de færreste, der ved, at bag alt dette ligger også et stort fodboldtalent. Det er ikke kun for sjov, at Michael Falch har fået trøje nummer 9.

C.V.

SE: www.falch.dk

Michael Falch spiller selv lidt fodbold i klubben Kalvehave IF. Tildligere har Michael Falch også spillet for Brabrand IF, Lystrup B, Sønderborg B, Taastrup IK, Tønder SF, Stefan, Malurt FC og AB.

Michael Falch er medinitiativtager til ShowStarS. Han har, som ShowStarS` første direktør, været en kæmpe arbejdskraft på holdet.

Selveste Brian Laudrup har ved et ShowStarS “afterparty” vist Michael Falch den store ære at overrække ham en meget personlig spillertrøje.

Michael Falch og Poul Krebs har ved flere ShowStarS-arrangementer givet en lille smagsprøve på, hvad de kan udrette sammen, og det er til udsøgt fornøjelse for alle.

Michael Falch er med i ShowStarS` eget husorkester på guitar sammen med Lars Høgh på bas, Poul Krebs på guitar, Amin Jensen på mundharpe og Joachim Solberg på trommer.